Logout
Navigáció
Felhasználók
Online vendégek: 1

Online tagok: 0

Regisztráltak: 73
Legújabb tag: dzsar
Üdvözlet

Üdvözöljük ezen a szakmai felületen, melyet az élelmiszerlánc jártassági vizsgálatokban résztvevők sokasodó társaságának hoztunk létre 2010. január 1-én. Az elektronikus szakmai felülettel az a célunk, hogy minél közvetlenebb, gyorsabb és hatékonyabb kommunikációt alakítsunk ki a jártassági vizsgálatok résztvevői és szervezői között. A fórum segítségével (amelynek használatához be kell jelentkezni) szakmai véleményeket, ismereteket tudjunk cserélni és ez által mindannyian fejlődjünk. 

kemcsovek

!! Élelmiszerlánc Jártassági Vizsgálatok 2015 !!

FELHÍVÁS!

ÉLELMISZERLÁNC JÁRTASSÁGI VIZSGÁLATOK - 2015

15-2014 ÉJV Vajminta analitika

15-2014 ÉJV Zárójelentés

Vaj minta nedvesség-, zsírmentes szárazanyag, zsír valamint nátrium-klorid-tartalmának  meghatározására irányuló (15-2014) élelmiszer jártassági vizsgálat zárójelentése ide kattintva letölthető.  

A kitöltött ügyfél-elégedettségi űrlappal jelezheti a szervezők felé a jártassági vizsgálattal kapcsolatos észrevételeit és javaslatait.

13-2014 ÉJV Anaerob szulfitredukáló baktériumok, Enterobacteriaceae és Escherichia coli számának meghatározása

13-2014 ÉJV Zárójelentés

Húskészítmény mintából az anaerob szulfitredukáló baktériumok, Enterobacteriaceae és Escherichia coli számának  meghatározására irányuló (13-2014) élelmiszer jártassági vizsgálat zárójelentése ide kattintva letölthető.  

A kitöltött ügyfél-elégedettségi űrlappal jelezheti a szervezők felé a jártassági vizsgálattal kapcsolatos észrevételeit és javaslatait.

9-2014 ÉJV Bébiétel nehézfém tartalmának meghatározása

9-2014 ÉJV Zárójelentés

Bébiétel minta ólom, kadmium, arzén és higany tartalmának meghatározása  meghatározására irányuló (9-2014) élelmiszer jártassági vizsgálat zárójelentése ide kattintva letölthető.  

A kitöltött ügyfél-elégedettségi űrlappal jelezheti a szervezők felé a jártassági vizsgálattal kapcsolatos észrevételeit és javaslatait.

10-2014 ÉJV Kávé mikotoxin tartalmának meghatározása

10-2014 ÉJV Zárójelentés

Kávé minta mikotoxin (Ochratoxin A) tartalmának meghatározására irányuló (10-2014) élelmiszer jártassági vizsgálat zárójelentése ide kattintva letölthető.  

A kitöltött ügyfél-elégedettségi űrlappal jelezheti a szervezők felé a jártassági vizsgálattal kapcsolatos észrevételeit és javaslatait.

3-2014 ÉJV Cronobacter (Enterobacter) sakazakii kimutatása és pszichrotróf baktériumok száma

3-2014 ÉJV

A Cronobacter (Enterobacter) sakazakii kimutatására és pszichrotróf baktériumok számának meghatározására irányuló (3-2014) élelmiszer jártassági vizsgálat a beküldött kis számú értékelhető mintaszám miatt nem került kiértékelésre, azt csak a rétvevők közötti összemérésnek tekintjük. Az értékelést a felhasználható eredményt beküldő laboratóriumoknak kiküldtük.

4-2014 ÉJV tejtermék mikrobiológiai vzsgálat

4-2014 ÉJV Zárójelentés

 Tej és ivójoghurt mintákból a Salmonella kimutatására és a Escherichia coli számának meghatározására irányuló (4-2014) élelmiszer jártassági vizsgálat zárójelentése ide kattintva letölthető.  

A kitöltött ügyfél-elégedettségi űrlappal jelezheti a szervezők felé a jártassági vizsgálattal kapcsolatos észrevételeit és javaslatait.

2-2014 ÉJV Aszalt szilva kálium-szorbát tartalom

2-2014 ÉJV Zárójelentés

Az aszalt szilva kálium-szorbát tartamának meghatározására irányuló (2-2014) élelmiszer jártassági vizsgálat zárójelentése ide kattintva letölthető.  

A kitöltött ügyfél-elégedettségi űrlappal jelezheti a szervezők felé a jártassági vizsgálattal kapcsolatos észrevételeit és javaslatait.

1-2014 ÉJV Salmonella spp.

1-2014 ÉJV Zárójelentés

Szalmonella baktériumtörzs vizsgálatára, a S. Enteritidis és S. Typhimurium jelenlétének kizárására „O” szeroc8soport meghatározással) irányuló (1-2014) élelmiszer jártassági vizsgálat zárójelentése ide kattintva letölthető.  

A kitöltött ügyfél-elégedettségi űrlappal jelezheti a szervezők felé a jártassági vizsgálattal kapcsolatos észrevételeit és javaslatait.

Információ a 2014-es jártassági vizsgálatok számlázásával kapcsolatban

Kedves Kollégák!

Többen kerestek meg azzal a kérdéssel, hogy a 2014-es tervben szereplő árak nettó v. bruttó árak? A jártassági vizsgálatok elmúlt évei során a szolgáltatási díjak besorolása, így a számlázás módja is többször változott, valamint a kiküldött tervben a leírás valóban nem egyértelmű. 

A 2014-es jártassági vizsgálatok szolgáltatási díja a tavalyi évhez hasonlóan kerül kiszámlzásra. A tervben feltüntetett díjak nettó értékek, azaz a számlán 27%-os ÁFA-val növelt összeg kerül számlázásra.

7-2013 ÉJV darálthús mikrobiológia

Hír képe

A Salmonella spp. jelenlétének, valamint Pseudomonas spp., Enterococcus spp. és Coliform baktériumok számának darálthúsból történő meghatározására irányuló (7-2013) élelmiszer jártassági vizsgálat zárójelentése ide kattintva letölthető.  

A kitöltött ügyfél-elégedettségi űrlappal jelezheti a szervezők felé a jártassági vizsgálattal kapcsolatos észrevételeit és javaslatait.

 A letöltések a "ÉJV Zárójelentések" menüponton keresztül is elérhetők.

Bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó



Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése